“Стани герой в Подземната страна” на Панаира на книгата в НДК

Стани герой в Подземната странаЕдно от нещата, които липсваха на детството ми бе вживяването в ролята на герои от книги, които обичам.

Затова и ме е яд, че вече съм малко старичка, за да се включа в организираното от издателство „Екслибрис“ и прекрасните хора от „Детски книги“ и „Аз чета“ събитие под мотото “Стани герой в Подземната страна”.

Не е късно, обаче, за всички хлапета фенове на „Подземни хроники“, които са готови да се впуснат в приключение и да печелят награди.

Времето – в събота 13.12.14, точно в 14:00 часа.

Мястото – сцената на ет. 3 по време на  Панаира на книгата в НДК.

Изненадите – гарантирани! Желанието – задължително! Награди – ще има!

Aко случайно се зачудите дали си заслужава да заведете детето си на събитието, припомнете си последният път, в който сте играли на стражари и апаши, яздили сте пръчка-вихрогон и сте строили пясъчни замъци.

И макар, в интерактивен свят като днешния, горните ми примери да не са особено релевантни, позволете на хлапето си да преживее два магически часа в компанията на себеподобни смелчаги и горноземски храбреци – така както сме го правили ние. Освен това – кой не иска да спаси принцеса?

Най-важното – не забравяйте да се запишете на editors@detskiknigi.com.

Без значение дали Грегор тепърва попада в Подземната страна, бори се за собственото си мнение, научава все повече за себе си или открива тайни, които никой не иска разкрити, книгите на Сюзан Колинс се доказаха като подходящото четиво за малчуганите.

Ако още не сте ги чели – започвайте да наваксвате. Хлапетата вече ви задминаха!