Ако знаеш как, успехът е "На един клик разстояние" – Александър Ненов

Ако възнамерявате да стартирате каквото и да било в интернет, то най-добре се консултирайте с книгата на Александър Ненов. Тя в лесни стъпки ще ви даде насоки какво трябва да имате предвид, започвайки, развивайки и оптимизирайки онлайн бизнеса си.

Книгата съдържа и мнения, включително спомени, на разработчици и собственици на вече съществуващи и работещи онлайн проекти. Интересно е да види какво ги е подтикнало, мотивирало и с какво са се сблъскали по време н осъщестяването на идеите им.

Ненов разкрива новини от кухнята, насърчавайки читателя да се интересува и сам да се развива. Разбулва митовете за SEO и дава насоки и хитринки, които да последва начинаещия предприемач.
Книгата може да ви спести грешки, които бихте допуснали дори без да разбирате, че са такива – било то случайно или подведени от чужди съвети. Това е книга, която може да ви спести време, усилия, че дори и пари.

С прочитането й ще добиете нов поглед върху интернет бизнеса, откривайки нови възможности, а може би дори и своето място в онлайн пространството.
Александър Ненов е написал книга, която ще ви каже „ако имате идея, бъдете смели, вложете усилия, спечелете от нея“.
„На 1 клик разстояние“ е книга, която беше нужна българския (интернет) пазар и определено добър начин да оползотворите 3 часа четене, способни да се върнат в реални печалби.